סגירת חורף ל-Can-Am X3 – לא נותנים לגשם לעצור את הטיול! ☔🚙 החורף הישראלי אולי קצר, אבל כשהוא מגיע לשטח – הוא מגיע בגדול. גשם שוטף, רוחות מקפיאות ובוץ שעף לכל עבר יכולים להפוך כל טיול לחוויה רטובה וקפואה. סגירת חורף (Soft Upper Door Kit) היא הפתרון האולטימטיבי לבעלי Maverick X3 שרוצים להמשיך לטייל בנוחות גם כשבחוץ סוער. סט החלונות הרכים הזה מתלבש בדיוק מעל דלתות החצי המקוריות של ה-X3, וסוגר את הפתח העליון של תא הנוסעים. התוצאה היא תא נהג סגור ומוגן, שמאפשר לכם להישאר יבשים וחמימים מבלי לוותר על שדה הראייה.


218 
  • משלוח: 

קרא עוד


למה אתם חייבים סגירת חורף כזו?

  • הגנה מוחלטת: חוסמת כניסת גשם, רוח צד חזקה ובוץ שעף מהגלגלים הקדמיים ישירות לפנים שלכם.

  • מודולריות: בימים יפים אפשר לפתוח את הרוכסן ולגלגל את החלון למטה, או פשוט לפרק את הסגירה בדקות ספורות ולאחסן אותה עד לסופה הבאה.

  • איכות חומרים: עשוי מבד PVC עמיד למים ושמש (Marine Grade), עם חלונות ויניל שקופים וצלולים שלא מצהיבים במהירות.

  • התאמה מדויקת: מתוכנן ספציפית למסגרת של ה-X3 (דגמי 2 מושבים), כך שאין "נפנופים" של הבד בנסיעה מהירה.

למי המוצר מיועד?

  • רוכבים שלא מוכנים לאפסן את הכלי בחורף.

  • מי שסובל מהקור ומרוח בנסיעות מהירות (גם ללא גשם).

  • מי שרוצה לשמור על ניקיון יחסי בתא הנוסעים בטיולי בוץ.

מפרט טכני:

  • חומר: בד פוליאסטר עמיד במים בשילוב חלונות PVC שקופים.

  • תאימות: Can-Am Maverick X3 (כל הדגמים, 2 מושבים בלבד). מתאים לדלתות מקוריות.

  • רוכסנים: רוכסנים כפולים מחוזקים (Heavy Duty) לפתיחה מבפנים ומבחוץ.

  • התקנה: מתחבר לכלוב ההתהפכות ולדלתות באמצעות רצועות ולקרו (סקוץ') חזקות – ללא צורך בקידוחים.


הערה חשובה:מוצר זה מיועד לדגמי 2 מושבים בלבד! לבעלי דגמי מקס (4 מושבים) נדרש סט שונה הכולל גם סגירה לדלתות האחוריות. כמו כן, מומלץ לא לגרור את הכלי על נגרר פתוח במהירות גבוהה כשהסגירה מורכבת, כדי למנוע נזק לבד מהרוח. המחירים והמלאי משתנים מעת לעת, אז שווה לבדוק את הלינק המצורף למחיר עדכני. 💰

"אבירי השטח" אינו חנות! אנו מרכזים עבורכם מידע על מוצרים איכותיים שיכולים להתאים לצרכי קהילת "אבירי השטח" ומספקים קישורים לרכישה במחירים משתלמים.

חורף חם ויבש שיהיה לכם! ⛈️🔥